Winkelwagen: 0 items
DutchEnglish

Talen:

Onze partners
HQ Gaming Club

Buitenspeelgoed


Productfoto Artikel- Prijs
Boochie

Boochie

Spelers: 2 tot 4 Leeftijd: 8+ Duur: 15 min Info: Gooi, schop of rol jouw ring en bal zo dicht mogelijk bij de boochie. Dat lijkt eenvoudig, maar doe dat maar eens achterwaarts door je benen of met gesloten ogen! De actieschijven, die allemaal 10 verschillende werpopdrachten beschrijven, zorgen voor een enorme variatie. Op je buik of op één been, hilariteit gegarandeerd! Waar wacht je nog op? Pak je bal en je ring en starten maar!
€21,00

Koop nu

Kubb

Kubb

Spelers: 2-12 Leeftijd: 8+ Duur: 60 min Info: Strategisch houten buitenspel voor op de camping, in het bos of gewoon in de tuin. Je kunt het één tegen één spelen, maar ook in teams van bij voorkeur maximaal drie tegen drie. Het veld is ongeveer 6 bij 3 meter groot en wordt door hoekstokken aangegeven. Op elk van de korte zijden van het veld staan 5 houten blokken. In het midden van het veld staat een houten koning. Beide teams staan achter één...
€21,00

Koop nu

Mollky - Numbers Kubb - Fins Werpspel

Mollky - Numbers Kubb - Fins Werpspel

Leeftijd: 8+ Info: In dit Fins werpspel mikken spelers naar 12 genummerde houten paaltjes. Je scoort de punten op één omgegooid paaltje of het voor het aantal omgegooide paaltjes. Wie het eerst exact 50p haalt, wint.
€25,00

Koop nu