Winkelwagen: 0 items
DutchEnglish

Talen:

Welkom


Beste bezoeker,
Beste klant,


---------------------------------------------------------------------------------------

Info i.v.m. Covid-19 

Sheepgames heeft enkel online-activiteit. Bestellen en uw artikelen laten leveren kan dus nog steeds. Afhalen bij ons op kantoor of in één van de afhaalpunten zal conform de maatregelen tegen de verspreiding van het virus weliswaar niet meer kunnen. Een maatregel die ook wij absoluut willen respecteren. De keuze "afhalen" zal tijdens het afrekenen van uw bestelling dan ook tijdelijk niet meer beschikbaar zijn.


---------------------------------------------------------------------------------------

Sheepgames stelt zich graag even aan u voor.


Sheepgames is een familiezaak met een enorm assortiment (>5000 artikelen) aan bord- en kaartspellen. Maar u kan ook voor andere dingen bij ons terecht: miniaturen en toebehoren, collectible card games zoals Pokemon en Magic, puzzels, en zoveel meer. Vind je net datgene niet terug dat u zoekt, aarzel niet om ons even te contacteren. Indien we er relatief eenvoudig aangeraken, dan bestellen we het gewenste artikel voor u tegen een uiterst scherpe prijs.


Sheepgames streeft ernaar om zeer competitieve prijzen aan te bieden op de artikelen. Aarzel niet om ons te contacteren indien je elders een scherpere prijs ziet, we passen onze prijzen aan indien mogelijk. Zeer scherpe prijzen aanbieden houdt wel in dat we toch iets moeten vragen voor verzending. Er is een drempel voor gratis verzending vanaf 150 euro. En er zijn ook 3 plaatsen waar de spellen na afspraak kunnen worden afgehaald, vervoer van de artikelen naar deze afhaalpunten is volledig kosteloos.


We hopen dat je in ons assortiment uw keuze kan terugvinden en zo het ideale spel kan ontdekken waar je uren van plezier aan kan beleven met vrienden of familie. Welkom, en veel shopplezier.