Winkelwagen: 0 items
DutchEnglish

Talen:

Welkom


Beste bezoeker,
Beste klant,


---------------------------------------------------------------------------------------

Info i.v.m. Covid-19 

Vanaf heden kan je bij afronding van uw bestelling terug kiezen voor afhaling bij Sheepgames in Belsele. We vragen wel om een afspraak te maken voor de afhaling en de betaling reeds uit te voeren voor de effectieve afhaling van je bestelling of bij afhaling contactloos te betalen via payconiq. De afhaalpunten in Edegem en Lint worden ook in de komende tijd slechts zeer sporadisch bevoorraad. Je kiest voor deze optie dus best nog even voor verzending indien je bestelling graag tijdig geleverd ziet.

---------------------------------------------------------------------------------------

Sheepgames stelt zich graag even aan u voor.


Sheepgames is een familiezaak met een enorm assortiment (>5000 artikelen) aan bord- en kaartspellen. Maar u kan ook voor andere dingen bij ons terecht: miniaturen en toebehoren, collectible card games zoals Pokemon en Magic, puzzels, en zoveel meer. Vind je net datgene niet terug dat u zoekt, aarzel niet om ons even te contacteren. Indien we er relatief eenvoudig aangeraken, dan bestellen we het gewenste artikel voor u tegen een uiterst scherpe prijs.


Sheepgames streeft ernaar om zeer competitieve prijzen aan te bieden op de artikelen. Aarzel niet om ons te contacteren indien je elders een scherpere prijs ziet, we passen onze prijzen aan indien mogelijk. Zeer scherpe prijzen aanbieden houdt wel in dat we toch iets moeten vragen voor verzending. Er is een drempel voor gratis verzending vanaf 150 euro. En er zijn ook 3 plaatsen waar de spellen na afspraak kunnen worden afgehaald, vervoer van de artikelen naar deze afhaalpunten is volledig kosteloos.


We hopen dat je in ons assortiment uw keuze kan terugvinden en zo het ideale spel kan ontdekken waar je uren van plezier aan kan beleven met vrienden of familie. Welkom, en veel shopplezier.