Winkelwagen: 0 items
DutchEnglish

Talen:

Onze partners
HQ Gaming Club

En Speler

 

Productfoto Artikel- Prijs
36 Cube

36 Cube

Spelers:1 Leeftijd: 8+ Info: Hoeveel torens kun jij plaatsen? Het doel lijkt eenvoudig, namelijk het plaatsen van 36 gekleurde torens op een bord met slechts twee beperkingen. Als eerste beperking geldt dat er slechts 1 toren van elke kleur op elke rij mag staan. Bovendien moeten alle torens een perfecte kubus vormen op het bord, waarbij ze allemaal dezelfde hoogte moeten hebben. Blijven proberen en het lukt je wel. Opbouwend in...
€28,00

Koop nu

Brains Japanse Tuinen

Brains Japanse Tuinen

Spelers:1 Leeftijd: 8+ Info: Solitair puzzelspel met 5 moeilijkheidsgradaties. Breek je hersens op de puzzels uit Brains! In de versie Japanse tuinen bouw je steeds een Japanse tuin, die aan verschillende voorwaarden moet voldoen. Leg kaarten zo aan elkaar dat wegen op elkaar aansluiten en bepaalde symbolen met elkaar worden verbonden. Bij de eerste opgave is dat nog snel te doen, maar ze worden rap moeilijker! Brains garandeert urenlang...
€12,00

Koop nu

Cannibal Monsters

Cannibal Monsters

Spelers: 1 Leeftijd: 7+ Info: Wie zal eten en wie wordt gegeten? En welk monster zal als laatste overblijven? Hapje voor hapje kom je dichterbij de oplossing. Maar kijk uit! Een monster mag enkel eten wanneer zijn onderkant perfect past op de bovenkant van het monster dat hij wil opeten. 48 uitdagingen van makkelijk tot razend moeilijk zorgen voor uren uitdaging voor zowel de jongsten als de oudsten onder ons.
€18,50

Koop nu

IQ Twist

IQ Twist

Spelers: 1 Leeftijd: 6+ Info: Zet je hersenkronkels aan het werk met dit puzzelspel! Leg alle puzzelstukken op het spelbord Logisch denkspel met 100 uitdagingen: laat je niet misleiden door de eenvoudige spelregels en het feit dat er slechts 4 puzzelstukken zijn. Het lijkt kinderspel, maar schijn bedriegt!
€9,00

Koop nu

Jump In

Jump In

Spelers: 1 Leeftijd: 7+ Info: Spring met de konijnen om ze te verstoppen! 60 uitdagingen.
€16,00

Koop nu

Laser Maze

Laser Maze

Spelers: 1 Leeftijd: 6+ Info: hinkfun LaserMaze is een logica spel waarbij je een doolhof moet oplossen met een laserstraal die door spiegeltjes wordt doorverbonden.Trek een van de zestig uitdagings kaarten in de gewenste moeilijkheidsgraag en met een goede dosis brain power ga je met de laserstraal door de uitdagende doolhoven. Maak je klaar voor een mentale training want er zitten pittige opdrachten bij! Dit spel wordt ook veel gespeeld op...
€30,00

Koop nu

Manifold

Manifold

Spelers:1 Leeftijd: 8+ Info: Logische vouwpuzzels voor jong en oud! Manifold bevat 100 zogenaamde "vouwpuzzels". Vouw het blad zo dat de ene kant volledig zwart en de andere kant volledig wit is. De 5 moeilijkheidsgradatie zorgen ervoor dat je wel even bezig bent voordat je alle puzzels hebt opgelost! Manifold brengt puzzelen en origami op een originele manier samen!
€9,00

Koop nu

Metroville

Metroville

Spelers: 1 Leeftijd: 7+ Info: Zit jij op het goede spoor? Draai de sporen in de juiste stand zodat de metro rijft volgens plan. 64 verdraaid leuke uitdagingen van makkelijk tot razend moeilijk zorgen voor uren uitdaging voor zowel de jongsten als de oudsten onder ons.
€18,50

Koop nu

Roadblock - Uitbreiding

Roadblock - Uitbreiding

Spelers: 1 Leeftijd: 6+ Info: Blokkeer de rode auto, voor je hersenen blokkeren! Sluit de wegen af en voorkom dat de autodief kan ontsnappen uit de stad. 60 uitdagingen van makkelijk tot razend moeilijk zorgen voor uren uitdaging voor zowel de jongsten als de oudsten onder ons.
€9,50

Koop nu

Rubik's Cube

Rubik's Cube

Spelers: 1 Info: De bekende rubik's cube.
€14,00

Koop nu

Rubik's Snake

Rubik's Snake

Spelers: 1 Info: De bekende rubik's cube in een andere vorm. Deze slang kan honderden vormen aannemen.
€14,50

Koop nu

Rubik's Void

Rubik's Void

Spelers: 1 Info: De bekende rubik's cube met een gat in, hoe is dat mogelijk?
€14,00

Koop nu

Troy

Troy

Spelers: 1 Leeftijd: 7+ Info: Bescherm deze legendarische stad! Plaats muren op het spelbord zodat alle vijandelijke soldaten zich buiten en je eigen soldaten zich binnen de stadsmuren bevinden. Troye is een logisch denkspel met 60 uitdagingen: laat je niet misleiden door de eenvoudige spelregels en het feit dat er slechts 4 puzzelstukken zijn. Het lijkt kinderspel, maar schijn bedriegt!
€18,50

Koop nu

V Cube 2

V Cube 2

Info: V cube 2, de originele.
€8,50

Koop nu

V Cube 3

V Cube 3

Info: V cube 3, de originele.
€13,00

Koop nu

V Cube 5

V Cube 5

Info: V cube 5, de originele.
€21,00

Koop nu

V Cube 6

V Cube 6

Info: V cube 6, de originele.
€26,00

Koop nu

V Cube 7

V Cube 7

Info: V cube 7, de originele.
€30,00

Koop nu